ZETRA pracovní oděvy

 

ZETRA-logo

 ZETRA - pracovní oděvy s.r.o.

 PRACOVNÍ ODĚVY • PRACOVNÍ OBUV • PRACOVNÍ OCHRANNÉ POMŮCKY 

 

"NÁHRADNÍ PLNĚNÍ" V ROCE 2021 podrobnosti najdete v tomto odkazu: NÁHRADNÍ PLNĚNÍ

Naše společnost ZETRA - pracovní oděvy s.r.o. se zabývá nejen prodejem pracovních oděvů, ale všech ochranných pracovních pomůcek a prodáváme také oděvy a obuv vhodné do přírody a pro outdoorové aktivity. Pracovní obuv, rukavice, pracovní pomůcky pro ochranu zraku, sluchu, hlavy, dýchacích cest apod. V tomto e-shopu i v naší prodejně v Olomouci nabízíme kvalitní výrobky a velmi široký výběr! Prodáváme zboží všech největších dovozců - značku ČERVA (ČERVA EXPORT-IMPORT a.s.) , značku CANIS (Canis Safety a.s.) Ardon safety, Portwest, Delta Plus, Payper a dlaší. Sami nahlédněte do jednotlivých kategorií, budete překvapeni, jak širokou nabídkou, tak nízkými cenami. Navíc vám při nákupu většího množství nabídneme zajímavé slevy.

Pracovní oděvy

Mají být hlavně odolné, funkční a pohodlné. Ať už potřebujete koupit jakékoliv pracovní oděvy nebo jiné ochranné pomůcky, u nás si vyberete. V naší nabídce naleznete zboží od osvědčených českých i zahraničních výrobců, ale také se zabýváme šitím oděvů ve vlastní dílně. Tato zakázková výroba vám přijde vhod, např. chcete-li si sami vybrat originální barevnou kombinaci pro svou firmu. Budete-li mít zájem, můžeme vám na pracovních oděvech zhotovit vaše logo nebo název vaší firmy - můžete je tak využívat i jako reklamní textil. Nabídka je rozšířena o pohodlné volnočasové a outdorové zboží.

Pracovní obuv

V našem eshopu naleznete přes 100 modelů a typů obuvy pro všechny profese. I levné modely většinou vydrží velkou zátěž, které jsou vystaveny. V naší nabídce naleznete kotníkovou obuv, polobotky, sandály, kožené farmářky, pracovní zimní obuv, obuv prestige ,galoše, pantofle, zdravotní obuv, pracovní holinky. Prodáváme také obuv trekovou a volnočasovou.

Ochranné pracovní pomůcky - nabídka

V našem e-shopu nebo prodejně v Olomouci můžete kompletně vybavit sebe i své zaměstnance. Najdete zde všechno na jednom místě, navíc od nás dostanete při větším nákupu výrazné slevy. Zaručujeme vám kvalitu veškerého nabízeného zboží. Pracovní oděvy, pracovní obuv i některé jiné pracovní pomůcky můžete také využít při jiných aktivitách než je práce. Oblečení i obuv mají totiž podobné parametry jako některé sportovní značky a tak je můžete použít pro sport a turistiku.

Přehledná nabídka pracovních ochranných pomůcek:

  • Pracovní oděvy. Pracovní mikiny, vesty, fleece, výstražné oděvy, montérkové soupravy, zimní bundy, kabáty, pracovní kombinézy, trička, polokošile, softshellové bundy, protipořezové oděvy a další.
  • Pracovní obuv. Bezpečnostní obuv, pracovní kotníková obuv, polobotky, sandály, sportovní obuv, zimní pracovní obuv, gumáky, holinky atp. Pracovní rukavice.
  • Pracovní rukavice z různých materiálů pro různé typy prací. Celokožené pracovní rukavice, svářečské rukavice, tepluodolné rukavice, zimní rukavice a jiné typy.
  • Ochrana zraku a sluchu. Brýle, štíty, svářecí kukly, mušlové chrániče sluchu, tlumící zátky apod.
  • Ochrana dýchacích cest. Masky, polomasky, respirátory, filtry aj.
  • Ochrana hlavy. Čepice, přilby aj.

Pokud máte zájem o zboží, které jste v eshopu nenašli, napište nebo zavolejte. Pracovní oděvy šijeme i na zakázku ve vlastní dílně, na přání je opatříme logem. Nabídku na našich stránkách postupně rozšiřujeme. Poskytujeme Nahradní plnění .

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Oslovte nás prosím při Vašich výběrových řízeních nebo pošlete poptávkový e-mail a my Vám vypracujeme exkluzivní nabídku.

!! DŮLEŽITÉ !!
Minimální výše objednávky musí činit 250,- Kč bez Dph

Doprava zdarma u objednávek nad 3.000,-Kč bez Dph při zasílání balíkovou přepravou GLS

Ceny v eshopu a na prodejně se mohou lišit!!

Slevy:    5.000,- až 9.999,- 3%   10.000,- až 14.999,- 4%   15.000 až 19.999,- 5%  nad 20.000,- 6%

 


KONTAKTY

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Zetra-pracovní oděvy s.r.o.
Černá cesta 41, 779 00 Olomouc

IČ: 28562275
DIČ: CZ28562275

PRODEJNA

Kaštanová 1188/2, 779 00 Olomouc

 OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá  08:00 - 16:00

 
 

globe

zetra.cz

 


 

INFORMACE • OBJEDNÁVKY • DOSTUPNOST ZBOŽÍ

Napište nebo zavolejte. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.

 

 


 

INFO - NÁHRADNÍ PLNĚNÍ • ZBOŽÍ
LOGA - potisk, výšivka, zakázkové šití, cenové nabídky

 

 


 

location

NAJDETE NÁS

 

 

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole: